Brandweer Ommen proost op het nieuwe jaar en eert vier jubilarissen

0271726_Brandweer_Ommen.jpg

OMMEN – Afgelopen woensdag kwamen (oud)vrijwilligers, partners, gemeenteraadsleden en burgemeester Hans Vroomen samen om de Nieuwjaarsreceptie van de Brandweer Ommen bij te wonen.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd geproost op het nieuwe jaar en teruggeblikt op een jaar vol inzet en toewijding. In het afgelopen jaar werden de brandweerlieden van Ommen maar liefst 108 keer opgeroepen voor diverse noodsituaties. Een indrukwekkende prestatie waarbij de focus lag op de professionele en vastberaden aanpak van de brandweer. Tijdens de receptie werden ook enkele bijzondere momenten gemarkeerd. Twee nieuwe aspirant-leden werden verwelkomd in de brandweergemeenschap en vier jubilarissen werden geëerd voor hun langdurige toewijding. Andre Bergsma, Jan van Leussen en Mathieu van der Veen vierden elk 20 jaar in dienst, terwijl Ben Doggen de indrukwekkende mijlpaal van 25 jaar bereikte. Als blijk van erkenning ontvingen zij een oorkonde en medaille voor hun langdurige inzet. Brandweervrijwilliger Mark Martin nam deze avond afscheid, hij was sinds 2009 in dienst. Hij kreeg voor zijn jarenlange inzet de vrijwilligersmedaille voor openbare orde en veiligheid opgespeld door burgemeester Vroomen.

 

Foto: M. Steen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.