Actieweek voor de Voedselbank

DALFSEN – Tot en met 14 januari houdt de Protestantse Kerk samen met Kerk in Actie een inzamelactie voor de Voedselbank. Deze extra actieweek wordt gehouden omdat de Voedselbanken in Nederland in de maand januari normaal minder ontvangen dan in andere maanden. Terwijl januari juist vaak een dure maand is voor veel mensen.

De protestantse gemeentes in Dalfsen en Oudleusen proberen 25 dozen te vullen voor de plaatselijke voedselbank (die levert in Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen en Oudleusen). Hiervoor zijn onder andere de volgende goederen zeer gewenst: (zilvervlies)rijst, pastamix saus/tomatensaus, houdbare melk, zuivel naturel, koffie (gemalen in pak of pads), groente (blik/pot), toiletpapier en wasmiddel.

Wie mee wil helpen dozen te vullen, kan deze producten inleveren op 7 en/of 14 januari van 9.30 tot 10.00 uur in de kerk van Oudleusen of in de Grote Kerk in Dalfsen. Vanaf 8 januari staan er ook dozen in De Wiekelaar in Oudleusen en De Overkant in Dalfsen. Kijk voor eventuele extra inleveradressen op www.pgdalfsen.nl/nieuws en voor het volledige overzicht aan gewenste producten op de posters/lijstjes bij de dozen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.