Actie ‘Vul de Kas’ Jumbo Kamphuis wederom groot succes

0272659_Vul_de_Kas.JPG
De eerste tien winnaars waren afgelopen zaterdagmiddag bij Jumbo Kamphuis uitgenodigd om hun ‘Vul de Kas’ cheque in ontvangst te nemen.

DALFSEN – Vanmiddag zijn bij Jumbo Dalfsen de prijzen uitgereikt van de derde ’Vul de Kas’ editie en werd de top tien bekend gemaakt.

In totaal is er maar liefst 15.645.65 euro verdeeld over 69 verenigingen. “De Vul de Kas actie werd voor het eerst in 2016 ingezet met destijds 40 deelnemers. In 2019 deden 60 deelnemers mee en dit jaar was het aantal al uitgegroeid naar ca. 70 verenigingen”, vertelt Ronald Kamphuis.

Zeer divers

De actie werkt als volgt: bij elke 15 euro aan boodschappen ontvingen klanten een unieke code die 15 eurocent vertegenwoordigde. Zij konden deze code toekennen aan één van de deelnemende verenigingen en direct kans maken op een boodschappenpakket via de website van Jumbo Kamphuis. Ook was het mogelijk de voucher met code in een postbus te deponeren die in de winkel stond. “De diversiteit aan verenigingen was ook deze keer erg groot. Niet alleen uit Dalfsen zelf maar er was ook weer inbreng vanuit Vilsteren, Wijthmen, Oud- en Nieuwleusen. Kortom een zeer geslaagde actie die de verenigingen weer een extra steun in de rug geeft. Zij kunnen met de bedragen weer mooie dingen doen voor hun club”, aldus Ronald Kamphuis.

Eerste drie

Op de eerste plek eindigde: Hospice Dalfsen. Miranda Brandsema kreeg een cheque overhandigd van Jumbo Kamphuis met het bedrag van 1.402,50 euro. Als tweede eindigde De Spiegel met een bedrag van 858,90, deze werd in ontvangst genomen door directeur Wilco Nijland. Ada Dierkx van de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen kreeg het mooie bedrag van 841,80 euro uitgereikt.

Op www.vuldekas.nl/jumbokamphuis/ is het complete overzicht te vinden.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.