Reinier van der Boon al een kwart eeuw beëdigd NVM makelaar

0272679_Van_der_Boon.jpg
Reinier van der Boon is 25 jaar erkend makelaar en ontvangt van Herma Mulder van de NVM afdeling Zwolle felicitaties bloemen en het gewilde makelaarsstafje.

(Advertorial)

OMMEN – Reinier van der Boon van Blijhuis Makelaardij is een erkend en beëdigd makelaar. Al 25 jaar. Een mijlpaal waarvoor de in Ommen geboren en getogen huizenbemiddelaar uit handen van Herma Mulder van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) afdeling Zwolle, bloemen en een oorkonde uitgereikt kreeg.

Daarnaast kreeg Reinier het ‘makelaarsstafje’ aangeboden. In de makelaarswereld een gewaardeerd relikwie. Het stafje wordt door de NVM aangeboden aan leden die hun zilveren jubileum hebben gehaald. Voor hij in de makelaardij terechtkwam verkocht Reinier bouwmaterialen. Via studie in de avonduren sleepte hij zijn makelaarsdiploma binnen. Als beginnend huizenverkoper vond hij emplooi bij een makelaardij in Dedemsvaart, dat tevens de nieuwe woonplaats werd. In 2006 begon Reinier voor zichzelf met Blijhuis Makelaardij. “Blijhuis is een verzinsel”, verduidelijkt hij. “We zijn lid van de NVM, maar zijn geen lid van een overkoepelende franchise organisatie. Mijn vrouw en ik vonden het een goede naam. Twee termen: blij en huis, als combinatie.”

Wens, behoefte en belang

Begin 2017 verhuisde het gezin Van der Boon terug naar Ommen aan de Pieter de Hoochstraat 32. De onderneming wordt geleid vanuit een kantoor naast het woonhuis, waar echtgenote Irma dienst doet als administratieve duizendpoot. “We kennen de markt en de mensen”, besluit Reinier. “Onze kracht ligt op het persoonlijke vlak, ons uitgebreide en actuele zoekersbestand en presentatie van ons aanbod. Daarnaast heb ik veel ervaring in deze wereld. Elk makelaarskantoor heeft z’n aanbod op Funda en diverse sociale media staan, maar als klein en deskundig kantoor stellen we wens, behoefte en belang van de klant voorop. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.”
Benieuwd? Bel voor een vrijblijvend gesprek naar: 0529-748000 of mail naar: info@blijhuis.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.