Workshop online bankieren

DALFSEN – Omdat online bankieren niet meer weg te denken is in deze tijd, houdt de bibliotheek in drie vestigingen een gratis tweedelige workshop.Tijdens de workshop leren de deelnemers om met meer zelfvertrouwen geldzaken online te regelen. Denk hierbij aan een betaling doen aan een vriend, de hypotheek inzien of geld overschrijven naar de spaarrekening. Allerlei praktische kanten van internetbankieren komen aan de orde en daarnaast gaat het over veiligheid. Geïnteresseerden kunnen deelnemen in de bieb in Dalfsen (tweemaal op de maandag) vanaf 11 december, van 14.00 tot 15.30 uur, in Nieuwleusen (tweemaal op de dinsdag) vanaf 12 december van 10.00 tot 11.30 uur en in Lemelerveld (tweemaal op de woensdag) vanaf 13 december van 14.00 tot 15.30 uur.
Aanmelden kan in de bibliotheek zelf, bij het Infopunt, of via de agenda op

www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.