Wim van Lenthe benoemd tot erelid VV Hoonhorst

0269042_Wim_van_Lenthe.jpg
Wim van Lenthe met vrouw en kinderen, vlnr. Niels (zoon), Wim, Stien (echtgenoot) en Annika (dochter) allen genaamd van Lenthe.

HOONHORST – Tijdens de jaarvergadering van VV Hoonhorst op dinsdag 28 november is Wim van Lenthe in aanwezigheid van zijn vrouw en kinderen benoemd tot erelid van VV Hoonhorst.

Het afscheidnemend bestuurslid werd tijdens de vergadering door het bestuur voorgedragen als erelid van de vereniging. Dit vanwege zijn grote staat van dienst voor de vereniging.
In de toespraak namens het bestuur benoemde voorzitter Luc Diepman dat Wim tijdens zijn bestuursperiode vanaf 2009 de sponsorportefeuille vrijwel in zijn eentje beheerde én uitvoerde. Ook vóór zijn bestuurlijke periode was Wim van Lenthe al enige jaren actief op sponsorgebied voor VV Hoonhorst. Het is een belangrijk aandachtsgebied voor een vereniging dat hem op het lijf geschreven was. Daarmee heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de vitaliteit van VV Hoonhorst, in het bijzonder op financieel gebied. Met een luid en instemmend applaus is het voorstel om Wim van Lenthe te benoemen tot erelid van VV Hoonhorst door de in grote getale aanwezige leden bekrachtigd. Blij verrast nam Wim een oorkonde en de bloemen in ontvangst. Wim is overigens nog steeds actief binnen tal van andere commissies binnen de vereniging en is voornemens betrokkenheid als vrijwilliger te blijven tonen, zo gaf hij aan in zijn dankwoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.