Weer volop vermaak voor jong en oud tijdens Kerstwandeling van Team Sukerbiet

0269559_ACONkerstwandeling14.jpg

LEMELERVELD – Team Sukerbiet houdt op zondag 17 december weer de ACON-Kerstwandeling op de Lemelerberg. De ruim veertig teamleden gaan er weer alles aan doen om er voor iedereen weer een plezierige en leuke wandeling van te maken. De start is wederom bij Camping De Lemeler Esch.

De wandeling is geschikt voor het hele gezin. Onderweg zijn er diverse activiteiten (met name voor de kinderen). Er is een korte route van 3,5 kilometer en een (langere) vernieuwde route van ongeveer 8 km. Bij de start krijgt iedereen een ACON kerstmuts. Onderweg komen de deelnemers diverse figuranten tegen, die hen de weg naar de stal wijzen: de drie koningen (die zelf de weg een beetje kwijt zijn), de Kerstman, fladderende engelen, midwinterhoornblazers, ridders en natuurlijk weer de echte herder met de schaapskudde. Bij goed weer is de menvereniging ook weer aanwezig met paard en wagen om samen met de kinderen een leuk ritje te maken. Voor de kleintjes is er ook een puzzeltocht. Uiteindelijk komt iedereen bij de kerststal aan voor een ‘meet and greet’ met Maria en Jozef. Daar kunnen de wandelaars zich onder het genot van koffie of glühwein warmen bij diverse vuurkorven.
De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon (kinderen 2,50 euro). Starten kan van 10.30 uur tot 13.30 uur. Camping De Lemeler Esch is te vinden aan de Lemelerweg 16 in Lemele. Zie verder

www.teamsukerbiet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.