Website ‘Verder met hersenletsel’ is vernieuwd

REGIO – Niet-aangeboren hersenletsel brengt allerlei vragen met zich mee. De vernieuwde website www.verdermethersenletsel.nl is dan een uitkomst. Dit online platform bevat informatieve artikelen, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven én omgaan met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De website is een initiatief van InteraktContour, expert in de behandeling, begeleiding en zorg voor mensen met NAH in Midden- en Oost Nederland. Verder met Hersenletsel bestaat sinds 2017 en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het uitgangspunt bij de vernieuwing van de site was dat het van toegevoegde waarde moet zijn voor mensen met NAH en hun naasten. Zij werden er dan ook nauw bij betrokken.

www.verdermethersenletsel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.