Verlichte trekkertocht brengt ook Ommen weer een warme kerstgroet

0270006_Trekkertocht_Ommen.jpg

OMMEN – Aankomende vrijdag 22 december zal ook Ommen weer sprankelen met een prachtige stoet van verlichte trekkers.”Na het succes en de vele enthousiaste reacties op de eerste editie in 2022, was het bijna ondenkbaar dat er geen vervolg zou komen”, aldus de organisatie.

Vier enthousiaste boerinnen gingen daarom ook dit jaar aan de slag om dit mooie evenement te organiseren. Het betreft een gezamenlijk initiatief van de organisaties: Vechtdal Boert Bewust, PR Commissie LTO Ommen, LTO Vechtdal en AJK Ommen. Met de trekkeroptocht brengen de initiatiefnemers een warme kerstgroet aan jong en oud en er wordt zoveel mogelijk langs verzorgingshuizen en woongroepen gereden.

De route is ten opzichte van de vorige editie iets aangepast en gaat nu over De Vechtkade en door diverse woonwijken. Omwille van een goede doorstroming en de veiligheid worden de bezoekers verzocht om op gepaste afstand te blijven en de stoet niet te doorkruisen, maar even rustig de tijd te nemen en volop te genieten van al het moois dat langskomt. De trekkerbestuurders genieten overigens zelf ook, want het maximaal aantal van 50 deelnemers was snel bereikt. De optocht start om 19.00 uur en gaat via de Balkerweg, naar de wijk Dante, over De Vechtkade, door De Strangen en De Vlierlanden weer terug naar De Balkerweg.

Volg de initiatiefnemers op Facebook en Instagram: ‘Trekkertocht Ommen’ voor onder meer de route en het laatste nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.