‘Toverende’ zussen Maria en Nathalia Milstein bespelen De Stoomfabriek

0269448_Maria_en_Nathalia_Milstein4.jpg

DALFSEN – Op uitnodiging van Dalfsen Klassiek bespelen de zussen Maria en Nathalia Milstein op zondagmiddag 17 december met hun magische krachten, de zaal van theater De Stoomfabriek.
Het betoverende duo heeft al heel wat zalen in vervoering gebracht met haar overtuigende, muzikale kracht.

Met slechts een piano en een viool scheppen de twee een compleet nieuwe, muzikale wereld op een wijze, die alleen verklaard kan worden door hun genetische verbondenheid. Het is de meest vanzelfsprekende vertolking van muziek, zoals die door een componist bedoeld moet zijn: met de techniek van topmuzikanten en de zeggingskracht van intens gevoelde emotie. Aan CD-opnamen wordt vaak nog heel wat gesleuteld voordat de definitieve versie is ‘gecomponeerd’, maar bij Nathalia en Maria is tussen studioresultaat en ‘live’-uitvoering geen enkel verschil te horen!
Dankzij een mooi uitgebalanceerd romantisch programma met werken van Schubert, Fauré en Smetana, wordt het een heerlijk middagje ‘klassiek’ genieten. Voor jongeren onder de achttien is de toegang, zoals altijd, gratis en het concert begint traditiegetrouw om 15.00 uur. Kaarten bij Primera, misschien nog aan de zaal en nu nog via

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.