Resultaten lopers AG’85

0269584_Hardlopen.jpg

REGIO – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen weken bij diverse wedstrijden actief. Bij de Bosscross Marathon in Diever liep Michiel Huzen de 42,2 kilometer in een tijd van 3.35.15 en werd hiermee vijfde. De tweede van de vier wedstrijden van de IJsseldelta Crosscompetitie werd georganiseerd in Bant, bij Kuinre. Dennis Brandenburg nam hierbij deel aan de korte cross over 2.500 meter. Met een tijd van 9.09 werd hij eerste bij de Mannen 40 . Bij de Bargerveentrailrun in Weiteveen liep Dennis Brandenburg de 7 kilometer in 26.39 minuten en werd hiermee eerste bij de Mannen 40.

 

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.