Regionale aangepaste kerkdienst in Geerdijk

0269051_Dag_5_-_Parochie_Geerdijk_3.JPG

GEERDIJK – zondag 10 december is er om 10.00 uur in de Sint Willibrord aan de Schoolstraat 80 in Geerdijk een aangepaste kerkdienst. Deze wordt georganiseerd door Bijbelclub ‘De Spoorzoekers’ uit Den Ham en ‘Sien’ regio Ommen sluit zich hierbij aan. Mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen zijn welkom in deze speciale dienst in Adventstijd. Ook in Geerdijk zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Allemaal van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.