‘Pimp It’ workshop voor creatieve jongeren

DALFSEN – Jongeren tussen 12 en 20 jaar worden uitgenodigd voor de ‘Pimp It’ workshop op 4 januari tijdens de kerstvakantie in het jongerencentrum in de Trefkoele. Tijdens deze workshop kunnen deelnemers oude jeanskleding, zoals spijkerbroeken of jacks, een nieuwe look geven met knopen, afbeeldingen, ritsen en andere leuke details van gerecyclede materialen. Een kans om unieke outfits te creëren en duurzaamheid te ondersteunen door hergebruik van kleding. Atelier Oudfits biedt naaimachines en begeleiding aan, dus ervaring is niet vereist. Deelnemers kunnen hun gepimpte outfit laten vastleggen tijdens een fotoshoot voor hun sociale media. De workshop begint om 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Voor degenen zonder oude jeans is er een ruime selectie beschikbaar. Inschrijven is noodzakelijk en dit kan via e-mail naar s.luiken@saamwelzijn.nl of telefonisch op 0631694804.
Deze workshop wordt georganiseerd door Stichting SaamWelzijn, Atelier Oudfits en de Gemeente Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.