Oudejaarsconcert met Everhard Zwart in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – De WH Zwart Hal in Lemelerveld sluit op zaterdag 30 december het concertjaar af met het traditionele Oudejaarsconcert. De bekende organist Everhard Zwart neemt plaats achter het orgel.
Everhard Zwart is al meer dan 42 jaar actief als organist en dirigent. De musicus is de zoon van Willem Hendrik Zwart (de naamgever van de WH Zwart Hal). Everhard Zwart geniet internationaal bekendheid als organist door zijn stijlvolle uitvoering van de ‘Hollandse Koraalkunst’, met name de composities van zijn vader en grootvader, maar vooral door zijn virtuoze vertolking van vele grote composities uit de orgelliteratuur.
Aanvang is om 15.00 uur. Graag vooraf reserveren via tel. 0572-371838, e-mail adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt 14,00 euro inclusief koffie/thee en een hapje en drankje na afloop. Natuurlijk mag de oliebol niet ontbreken. Graag contant betalen, het is niet mogelijk om te pinnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.