Ommen maakt zich op voor het Winterfestival met kerstmarkt, muziek en een échte kinderboerderij

0269580_12146554.JPG

OMMEN – Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen presenteert aankomende zaterdag 16 december een Winterfestival in het centrum dat bol staat van activiteiten en gezelligheid.

Rondom de Hervormde Kerk op het Kerkplein kunnen de bezoekers zich helemaal onderdompelen in kerstsferen want hier vindt de wintermarkt plaats. Er is onder meer een draaiorgel met kerstmuziek, de Ommer Midwinterhoornbloasers treden op en op de hoek bij de Hema de kerstmannen dixieland-band. Verder verzorgt het koor Intermezzo een optreden op het Vechtpodium en ook de Hervormde kerk is opengesteld. In de middag treedt ook hier een koor op en wordt het orgel bespeeld.

Wandelroute

Om geen enkele attractie te missen is er een wandelroute uitgezet. Het programma omvat onder andere verrassende kinderactiviteiten en zelfs een échte kinderboerderij waar de dieren geaaid mogen worden. Onderweg is er lekker eten en drinken zoals glühwein, warme oliebollen, knieperties en warme chocolademelk. Er is sfeervolle verlichting en er staan kerstbomen. Mis het niet! Het is zaterdag 16 december, tussen 14.00 en 20.00 uur genieten voor jong en oud.

www.centrumommen.nl

Foto: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.