Oliebollen voor het goede doel

OMMEN – Het oliebollenteam van de evangelische gemeente bakt dit jaar opnieuw oliebollen. Op zaterdag 30 december staat ze met een oliebollenkraam tussen 12.30 en 16.00 uur aan de voorzijde van de Carrousel. De opbrengst van de verkoop gaat naar twee doelen, gekoppeld aan het thema ‘kind’.

Op veel plekken in de wereld is er oorlog, honger en armoede waar kinderen veelal het slachtoffer van zijn. De evangelische gemeente heeft dit jaar de keuze gemaakt om de opbrengst te verdelen onder de stichtingen ORA en Open Doors. De oliebollen zijn ook online te bestellen, dit kan via evangoliebollen@gmail.com.
Wie er niet van houdt, is op 30 december ook welkom om even een praatje te komen maken aan de kraam onder het genot van een kopje koffie en/of een gluhweintje.

www.stichtingora.nl

www.opendoors.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.