Lichtjesavond op begraafplaats Laarmanshoek

Een lichtje in het donker

OMMEN – Uitvaartverzorging Rina Uulders houdt op donderdag 21 december een lichtjesavond op begraafplaats ‘Laarmanshoek’. Er worden kaarsen gebrand in een sfeer van warmte en saamhorigheid. Zo kan een ieder even stilstaan bij degene die gemist wordt op de met vele lichtjes verlichte Laarmanshoek.
Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang programma 19.15 uur, het duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kunnen bezoekers een kaarsje plaatsen, aangeboden door Uitvaartverzorging Rina Uulders, bij het graf. Voor het herdenken van een overledene die elders begraven, gecremeerd of bijgezet is, is er een stilteplek waar ongestoord een kaarsje gebrand kan worden. Na afloop is er warme chocolade melk te verkrijgen. Bezoekers kunnen een vrije gift doen voor de onkosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.