Kwartet jeugdteams kampioen bij FC Ommen

0269913_FC_Ommen_-_JO-19.jpg
De jeugd onder 19 jaar van FC Ommen (op de foto in afwijkende kleur shirts) kaapte op de laatste speeldag van de najaarscompetitie verrassend de titel voor de neus van het favoriete DVC Dedemsvaart vandaan.

OMMEN – Bij FC Ommen vierden liefst vier teams een kampioenschap. Dat sommige meiden uitstekend met een Derbystar overweg kunnen bewees het meisjesteam MO-15, een code die staat voor Meisjes onder 15 jaar. Het team werd ongeslagen kampioen. De jongens konden natuurlijk niet achterblijven. De jeugdopleiding van de club mag apetrots zijn op de teams JO-11 (jongens onder 11 jaar) en JO-12 (jongens onder 12 jaar), ook deze spelersgroepen wisten in hun klasse de titel te grijpen. Dat het hoogste jeugdteam JO-19 (jongens onder 19 jaar) de kroon op het werk zette was een regelrechte verrassing, maar een hoogst aangename! Om de vlag uit te hangen was een eerste voorwaarde de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Vroomshoopse Boys omzetten in winst. Maar dan nog was het afwachten wat de grote concurrent Dedemsvaart ging doen, die met een punt voorsprong als titelfavoriet de laatste speelronde inging. Op de Bosrand in Vroomshoop won FC Ommen met 4-1, daarna was het afwachten. Zenuwslopende minuten volgden. De stand in de krachtmeting tussen DVC Dedemsvaart en Den Ham bleef steken op 0-0 en daarmee ging FC Ommen verrassend over de favoriet uit Dedemsvaart heen. De titel ging naar Ommen. Wat volgde was een dik feest en promotie naar de vierde divisie. Alle kampioenen hebben een medaille omgehangen gekregen, maar er wacht nog een officiële huldiging. Op zaterdag 24 januari in het nieuwe jaar worden de voetbalkanjers in clubgebouw Weerkomm’m gehuldigd en bejubeld.

www.fcommen.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.