Kerstviering senioren

DALFSEN – Op dinsdagmiddag 19 december is er een kerstviering voor senioren van de Protestantse Gemeente in de Overkant. Inlopen kan al vanaf 14.30 uur, er staat dan een kop koffie of thee met iets lekkers klaar waarna de viering om 15.00 uur begint. Naderhand is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Opgeven graag vóór 15 december, dit kan bij Gea Pekkeriet, tel. 06-10850301 of bij Willy Visscher, tel. 0529- 401551. Indien men niet zelf naar de Overkant kan komen, behoort ophalen en thuisbrengen tot de mogelijkheden, dit kan bij opgave worden doorgegeven. De dienst is overigens ook online te volgen via

www.kerkomoep.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.