Kerstconcert in de H. Willibrorduskerk

VILSTEREN – Op vrijdagavond 22 december om 19.30 uur geven het vrouwenemsemble Quodlibet uit Vilsteren en Gospelkoor Akousate uit Dalfsen een gezamenlijk kerstconcert in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren.

Het hart van Quodlibet ligt vooral bij licht klassieke muziek maar er wordt ook kerkmuziek en andere muziekstijlen gezongen. Het ensemble repeteert elke woensdagavond in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren. Quodlibet bestaat alweer meer dan 32 jaar en staat ruim 20 jaar onder leiding van dirigent Wim van Lenthe.
Akousate is een interkerkelijk gospelkoor uit Dalfsen en bestaat 43 jaar. Bert Bootsma uit Zwolle dirigeert al ruim 28 jaar bij het koor. Akousate oefent elke vrijdagavond haar repertoire in de Vier Gezichten in Dalfsen. Naast medewerking aan de kerkdiensten verzorgt het koor ook themadiensten. Het repertoire is Nederlands- en Engelstalig.

Beide koren zingen op 22 december hun eigen en gezamenlijke kerstrepertoire, afgewisseld met samenzang en een meditatief moment. De kaartjes voor deze avond kosten 5 euro per stuk en deze kunnen vooraf worden aangeschaft bij een van de koorleden of in de kerk bij de kassa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.