Kerst Singin in de Grote Kerk

DALFSEN – Op kerstavond, zondag 24 december, is er om 19.00 uur een kerst Singin in de Grote Kerk in Dalfsen. Het belooft een gevarieerde en sfeervolle viering te worden met verschillende soorten kerstliederen: bekende kerstklassiekers, moderne kerstliederen, koorsolo’s en ook enkele kerstliederen speciaal voor de kinderen. Er zal daarbij dit jaar ook een kinderkoor optreden! De liederen worden tijdens de dienst begeleid door een speciaal hiervoor samengesteld koor en een muziekgroep die dit jaar bestaat uit: Maurice Compagner (vleugel), Meike Wermink (saxofoon), Bert Pekkeriet (djembé), Leonardo van Lenthe (viool), Thamar Vetkamp (viool), Marlissa Dijk (dwarsfluit), Linda Holsappel (dwarsfluit), Jan Kramer (gitaar) en Edwin Vetkamp (basgitaar). De dienst wordt ook live uitgezonden via

www.kerkomroep.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.