Jaarlijkse kerstkransenactie SDG

OMMEN – De feestelijke decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat de christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria klaar is om te starten met haar jaarlijkse kerstkransenactie. Vanaf zaterdag 9 december beginnen de muzikanten met hun huis-aan-huis verkoopactie in Ommen en omstreken. De kerstkransen zijn verkrijgbaar voor slechts 5 euro per stuk. Bij aankoop van 2 of meer kerstkransen kosten ze 4,75 euro per stuk. Contant betalen is mogelijk, maar ook via een QR-code die de muzikanten bij zich hebben. Alle opbrengsten van deze actie worden geïnvesteerd in het bevorderen van muzikaal talent en het ondersteunen van de verschillende initiatieven van Soli Deo Gloria.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.