Herqua Sports & STOER Nijstad organiseren Foute kersttrui run

HOOGEVEEN – Aankomende vrijdag is het weer zover! Na lang te zijn weg geweest organiseert STOER Nijstad samen met Herqua Sports de foute Kerstrun. Een leuke 5 kilometer kerstrun dwars door het gezellige centrum in Hoogeveen. Een laagdrempelige funrun en er is maar 1 voorwaarde, je allerfoutste kerstoutfit is verplicht. Uiteraard mag de verlichting ook niet ontbreken!  Er wordt gestart om 19.00 uur vanaf Herqua Sports aan de Schutstraat, waar de deelnemers na het rondje ook weer opgevangen worden.

5 KM Hardlopen in je allerfoutse kerstoutfit

Vrijdag 22 december om 19.00 uur vanaf Herqua Sports aan de Schutstraat. Meedoen? Trek je foutste kersttrui aan en kom vrijdag naar Herqua Sports. Kijk voor meer informatie op www.stoernijstad.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.