Fotoclub Dalfsen op bezoek in Amersfoort

0269668_fototocht_Amersfoort_-_DSC1026Edited.jpg

DALFSEN – In de maandelijkse bijeenkomst van de fotoclub Dalfsen zijn de resultaten beoordeeld van de gemaakte foto’s tijdens de fototocht naar de historische binnenstad van Amersfoort. Deze keer was het thema, de stad Amersfoort als zodanig, met name de historische binnenstad. Onder begeleiding van een lokale gids werd de best bewaarde middeleeuwse binnenstad van Nederland doorkruist, op zoek naar specifieke beelden. Beelden, gezien door het oog van de individuele fotograaf. Struinend door de pittoreske straatjes met vakwerkhuizen en langs de middeleeuwse muurhuizen. Bewonderingswaardig om te zien en te beleven. Zeker ook het inwendige deel van de bijzondere Koppelpoort. Een dubbele stadspoort, zowel over het water van de Eem als over het land. Het zal duidelijk zijn dat de getoonde foto’s een veelheid toonden van hetgeen deze historische stad te bieden heeft. Op de bijgeleverde foto een uitgelicht deel, met strakke lijnen, van een deel van een historisch gebouw. Alle beoordeelde foto’s van genoemde bijeenkomst zijn te zien op de website van de fotoclub

www.fotoclubdalfsen.nl/Maandthema.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.