FC Ommen JO9-2 pakt de titel

0270198_FC_Ommen_JO9-2.jpg
De toppers van FC Ommen JO9-2 versloegen in Luttenberg de leeftijdsgenoten van SDOL met 3-1 en werden ongeslagen kampioen.

OMMEN – Bij de jeugd van FC Ommen kon zaterdag alweer een kampioenschap worden bijgeschreven. Het tweede team van de jongens onder 9 jaar bleef ongeslagen en pakte met overtuiging de titel. De boys van trainer Tobias Metselaar en leider Wouter Roerink kregen het op sportpark de Achterberg in Luttenberg niet cadeau en moesten tot het gaatje gaan. Uiteindelijk werden ook de leeftijdsgenoten van SDOL in het afsluitende competitieduel aan de zegekar gebonden en daarmee was het kampioenschap een feit.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.