Expositie kunstenaar Hilda van Assen in gemeentehuis Dalfsen

0269330_Klaproosveld1_Acryl_op_doek_50_x_100.jpg

 

DALFSEN – Tot 18 januari 2024 exposeert Hilda van Assen met haar schilderijen in de foyer van het gemeentehuis in Dalfsen. Haar werk bestaat voornamelijk uit schilderijen met acrylverf op doek. De kunstwerken zijn te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

Hilda van Assen heeft haar eigen atelier in Dalfsen en exposeerde al eerder tijdens Kunst om Dalfsen en de Open Atelierroute Overijssel. In 2001 studeerde Hilda af voor beeldende therapie aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen met het medium schilderen. Daarnaast volgde ze lessen bij Coos Buitenhuis, Anette Wessels, Sjoerdje Hak, Rolina van Vliet en de Vrije Academie Nunspeet.
Er zijn veel bronnen waar Hilda inspiratie uit put voor haar werk. Het kan een weergave zijn van een emotionele belevenis, maar ook een landschap of een voorwerp. Ze doet dit met een positieve kijk op het leven, dat wordt weerspiegeld door de heldere kleuren. Veel van haar schilderijen zijn abstract of geabstraheerd. De laatste jaren is haar werk meer figuratief en gericht op landschappen. Hilda werkt veel laag over laag en zowel met kwast als met paletmes.
Bekijk het werk van Hilda van Assen ook op

www.hildavanassen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.