Ccoba-lezing in het teken van muziek

Klassieke muziek, Muzikantenfoto, Sallabande, Cello, Piano, Viool, Muziektrio,

OMMEN – De Ccoba-lezing van dinsdag 9 januari staat in het teken van muziek. Violiste Maaike Gerritsen vertelt alles over vioolspel en stemexpressie. Het begint om 20.00 uur. Ze vertelt haar muzikale levensverhaal: van snaren naar grijze haren. Maaike Gerritsen neemt het publiek mee naar haar aanraking met muziek en haar viool. Ze vertelt over de stap naar het conservatorium en de tijd daarna. Het zal gaan over de zoektocht naar haar essentie en de rol van stembevrijding en stemexpressie daarin. Steeds onderbroken door stukjes vioolmuziek. De lezing wordt gehouden in de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen. Het wordt aanbevolen om online te reserveren. De toegangsprijs bedraagt 7 euro, bibliotheekleden betalen 5 euro en vrienden van Ccoba 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek, ter plekke voor aanvang van de voorstelling of via

www.bibliotheeksalland.nl/ccoba

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.