Boekenjacht in de bieb

0269886_kind-met-vergrootglas-web-1x1.jpg

OMMEN – In de kerstvakantie is er in alle vestigingen van de Bibliotheek Salland een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden. Van 23 december tot en met 6 januari wordt namelijk een boekenjacht gehouden. Er ligt een groen formulier klaar voor peuters en kleuters en een blauwe voor kinderen vanaf 7 jaar.

Wie kan alle informatie en alle boeken vinden? Het formulier staat vol met vragen en de kinderen zoeken dan het antwoord in de bibliotheek. Na afloop kunnen ze ook nog wat leuke boeken mee naar huis nemen om lekker te lezen in de vakantie. Bij de boekenjacht is het handig om een telefoon bij de hand te hebben. Meedoen is gratis en kan op elk moment tijdens de openingsuren. Meer informatie via

www.bibliotheeksalland.nl/kerst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.