ALS-Team Dalfsen/Nieuwleusen duikt het nieuwe jaar in

0270691_0267107Nieuwjaarsduik2.jpg
Archieffoto

DALFSEN – Doet u ook (weer) mee? Het ALS-Team Dalfsen/Nieuwleusen duikt het nieuwe jaar in op 1 januari met de inmidddels traditionele nieuwjaarsduik in de Vecht. De spandoeken die de Nieuwjaarsduik van het ALS-team Dalfsen aankondigen, hangen er al enige tijd.

Sinds de in 2015 ingezette traditie, heeft ook Dalfsen een eigen Nieuwjaarsduik in de Vecht. Het ALS-team organiseert deze duik om fondsen te werven voor de strijd tegen ALS. De teams hopen het succes van afgelopen 1 januari te kunnen evenaren. “We konden toen weer een echte duik in de Vecht realiseren, na de twee thuisduiken in de coronaperiode. Veel mensen voelden zich uitgedaagd en namen er aan deel. Het resultaat mocht er zijn, de opbrengst was maar liefst bijna 10.000 euro”, aldus het ALS-Team. “We zijn druk in de weer om ook de aanstaande Nieuwjaarsduik tot een succes te maken. We halen met onze sponsoren weer van alles uit de kast om er weer een prachtig mooi evenement van te maken met hopelijk een evenzo mooi resultaat.”
Om de inschrijving vlot te laten verlopen, is vooraf opgeven en betalen dringend gewenst. Verder staat de veiligheid staat hoog in het vaandel en om deze te waarborgen is de Reddingsbrigade uit Zwolle aanwezig en staat ook EHBO Hoonhorst-Dalfsen weer paraat. Het ALS-Team geeft aan dat het van belang is dat deelnemers over een goede gezondheid beschikken en dat ze kunnen zwemmen. Ook is het advies een minimale leeftijd van 10 jaar. Deelnemen geschiedt overigens wel geheel op eigen risico.

De tiende duik

Het is de tiende duik die georganiseerd wordt, met dit jaar geen prominente Dalfsenaar die duikt, maar wel een aantal leden van het organiserende ALS-team die de duik voordoen. Daarna wordt de start voor de overige duikers op een hele bijzondere manier aangekondigd. Komt dat zien en duik of doneer mee!

Praktische info

De nieuwjaarsduik vindt plaats bij het strandje Bellingeweer op 1 januari om 14.00 uur, de kosten zijn 10 euro p.p. Dit mag worden overgemaakt naar: NL35 RBRB 8836 9252 19 t.n.v. A.van Dijk. Opgeven kan via teamdalfsen@gmail.com of via de website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.