Activiteiten rondom Kinderboerderij tijdens de feestdagen

OMMEN – Kinderboerderij Ommen houdt weer diverse leuke festiviteiten voor de komende feestdagen.

Op zaterdag 16 december zijn de vrijwilligers aanwezig op het winterfestival in de stad met een kraam vol vogelvoertaarten, honing van eigen imkers, onderzetters, snert en lieve Kamaroenschaapjes om te aaien. Maandagmiddag 25 december, Eerste Kerstdag, vanaf 14.00 uur, is iedereen welkom bij een gezellige kerstviering op de kinderboerderij. Er bestaat zelfs een kans dat ook de Kerstman nog even langskomt. En zaterdag 30 december is het weer oliebollenbakken geblazen. Te bestellen zijn dan naturel, oliebollen met krenten of met appel en krenten, dit kan via inschrijven@kinderboerderijommen.nl met naam, telefoonnummer en ophaaltijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.