Edwin Evers Band keert terug in Bostheater Ommen

0270666_Edwin_Evers.jpg
De Edwin Evers Band doet ook aankomende zomer Bostheater Ommen aan met een gloednieuwe show.

(Advertorial)

OMMEN – Heugelijk nieuws! De Edwin Evers Band bezoekt ook komende zomer Bostheater Ommen. Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli is het weer een groot feest der herkenning in het amfitheater achter recreatieoord Ommerland.

De afgelopen jaren heeft de Edwin Evers Band twee shows gedaan met uitsluitend muziek uit de jaren 80. De respons was enorm. Toch vroeg het gezelschap rondom deejay Edwin Evers zich het volgende af: uit welk decennium kunnen we, naast muziek uit de jaren 80, net zulke prijsnummers opvoeren en in onze volgende show ten uitvoer brengen? Het antwoord liet zich niet lastig raden: de jaren 90 natuurlijk! Zo gezegd, zo geoefend. En met plezier! Edwin Evers en zijn gevolg komen met een nieuwe show naar Ommen, met dit keer hits en knallers uit de jaren 80 én 90.

Na de successen van voorgaande jaren kan het niet anders dat ook deze shows weer een nieuw hoogtepunt gaan worden. Zorg dat je er bij bent. Het enige wat je hoeft te doen is op zaterdag 23 december tijdig inloggen, anders loop je gerede kans naast de tickets te vissen. De voorgaande shows verkochten razendsnel uit en een avond als deze wil je niet missen. De kaartverkoop voor deze concerten start om 10.00 uur.

Kaarten voor vrijdag 5 juli zijn verkrijgbaar via www.bostheaterommen.nl/events/0507-edwin-evers-band en kaarten voor zaterdag 6 juli zijn verkrijgbaar via www.bostheaterommen.nl/events/0607-edwin-evers-band

 

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.