The Legends We’ve Lost keert terug in Bostheater Ommen

0269440_Bostheater_-_Legends_-_2.jpg

(Advertorial)

OMMEN – The Legends We’ve Lost keert op zaterdag 14 september met een gloednieuwe show terug naar Bostheater Ommen. Wie er de vorige keer op de ‘top van de heilige muziekberg’ bij was, weet het al: The Legends We’ve Lost is een waar visueel en muzikaal spektakel. Als publiekslieveling konden de programmeurs niet anders doen dan dit gezelschap nog eens uitnodigen. Niet met een herhaling, maar met een gloednieuwe show.

Met nummers van onder andere de veel te vroeg overleden David Bowie, George Michael en Prince begonnen The Legends We’ve Lost een aantal jaren geleden aan een hommage aan de iconen van de soul- en popmuziek. Hits van Aretha Franklin, Michael Jackson en Whitney Houston werden met eerbied en gloedvol vertolkt. Maar de klok van het leven tikt door en zo ontvielen ons in de loop der tijd Henny Vrienten (Doe Maar), Olivia Newton John, Amy Winehouse en Rolling Stones drummer Charlie Watts. Er zijn de afgelopen jaren flink wat nieuwe sterren in de hemel bijgekomen. Allen verbonden aan fantastische muziek, die The Legends We’ve Lost niet onbespeeld kon laten.

Crème de la crème

Nog meer hits, nog meer dansen én nog meer meezingen met Marlayne Sahupala en haar gevolg. Een ruim twee uur durend non-stop muziekfeest dat overal garant staat voor uitverkochte zalen en theaters.
Bandleider Danny Sahupala, die onder andere werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, heeft de fantastische ‘Legends Band’ samengesteld. De crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten gecombineerd met Nederlandse topvocalisten. Zo waren onder andere Marlayne Sahupala, Shirma Rouse, Erica Greenfield, Jim Bakkum, Do, Kimberly Maasdamme, Buddy Vedder, Jan Kanis, Dennis Kroon en Brainpower al eens van de partij.
Zorg dat je getuige bent van een spetterende, nieuwe show, vertolkt door topmusici en geweldige performers. De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 9 december om 10.00 uur via

www.bostheaterommen.nl/events/the-legends-weve-lost

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.