Zoekplaatje: Jaarvergadering Christen Vrouwen

0266868_Zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week een foto van een feestelijke gebeurtenis in het Hervormd Centrum in Ommen, ter gelegenheid van een Jaarvergadering van de Christen Vrouwen. De fotowerkgroep wil graag weten wie de twee personen zijn die op het toneel staan. En in welk jaar de vergadering plaats vond.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 039-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur is iedereen welkom op den Oordt nummer 7. Natuurlijk is het fotoarchief altijd in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.