Zoekplaatje

0268474_1Kerkstraat_-1950.JPG

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Op een dag startte de familie van Elburg in de Kerkstraat een bedrijf dat zou uitgroeien tot de bekende lunchroom OCO. Deze foto, waarop een aantal jonge dames van een ijsje geniet, is gemaakt in 1950 in de Kerkstraat. Via Bertus van Elburg kwam de foto in het bezit van CCO. De fotowerkgroep meent twee meisjes te herkennen: derde van linksboven: Riekje van Elburg en onderste rij, eerste van links: Gretha Bosscher. Graag zou de werkgroep willen weten of dit juist is en wat de namen zijn van de overige jonge dames.

*V.l.n.r.: bovenaan nr.1, nr.2, nr.3: Riekje van Elburg? en nr. 4?
*V.l.n.r.: nr.1 Gretha Bosscher? nr.2, nr.3 en nr.4?

Reacties op deze foto kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 042-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via www.museum-ommen.nl  en https://cco.collectiebank.nl/beeldbank/start

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.