Zoekplaatje

0267391_Arrien_gemeente_Ommen.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Opsporing Verzocht! Eens stonden er twee gietijzeren borden in Ommen die aankondigden dat men buurtschap Arriën had bereikt. Op de foto staat het bord aan de Hardenbergerweg; de tweede stond aan de Ridderinkweg. Maar helaas ze zijn sinds een aantal jaren spoorloos verdwenen. Wie weet waar de borden zijn gebleven? De leden van de werkgroep Boerderij en Veldnamen van het CCO verheugen zich op uw reacties.

Reacties op deze foto kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 040-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en www.museum-ommen.nl. Het CCO dankt Rene Pillen hartelijk voor zijn reactie op zoekplaatje 039-2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.