‘Wiener melange’ in De Stoomfabriek

0267821_Spoom.jpg

DALFSEN – Zondagmiddag 12 november was Salonorkest Spoom uit Dalfsen voor een volle zaal in Theater De Stoomfabriek te zien en vooral te horen met het programma ‘Wiener Melange’.

Het was een succesvol feestje van heerlijke Weense- en operettemelodieën. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Roeland Robert speelde Salonorkest Spoom voor de pauze verschillende ouvertures en zong Anton Teunissen, de vaste zanger van het orkest, diverse liederen. Na de pauze kwam de Weense stemming er nog meer in tijdens een potpourri van bekende Robert Stolz melodieën. Het enthousiaste publiek genoot zichtbaar. De sfeervolle dia’s, verzorgd door Paul van Dooren, waren een welkome ondersteuning van de muziek. Een echte Weense afsluiter was ‘Der Zigeunerbaron’ van Johan Strauss jr., gevolgd door een leuke toegift met ‘Adieu mein Kleine Gardeoffizier’. Kortom, een heerlijke middag waar veel bezoekers met plezier op terugkijken.

Volgend jaar staat er vooral musical- en filmmuziek op de planning. Wilt u ook in 2024 verzekerd zijn van een plaatsje bij het jaarlijkse concert van Spoom? Geef u dan op als donateur. Voor 20 euro per jaar (meer mag natuurlijk ook) ondersteunt u het voortbestaan van het Salonorkest, ontvangt u twee keer per jaar informatie over het reilen en zeilen van het orkest en korting op een toegangskaartje.

Kerstoptredens

In de komende decembermaand zal Salonorkest Spoom, in kleine bezetting, verschillende kerstoptredens verzorgen in woonzorgcentra in de regio. Enthousiast geworden om zelf mee te spelen? Nieuwe leden zijn zeer welkom. Voor verdere informatie mail naar info@salonorkestspoom.nl of volg ons op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.