Vechtdal Politiek op 22 november live vanuit Café de Herberg

OMMEN – Over een week is de apotheose van de verkiezingscampagne en maken we de gang naar de stembus. Na het stemmen volgt het lange wachten. Wat gaat het worden: winst of verlies. Om negen uur ’s avonds volgt het verlossende moment wanneer de eerste prognoses bekend worden gemaakt. Het moment waarop blijdschap en verslagenheid vechten om voorrang.

In het kader van het verkleinen van de kloof tussen politiek en kiezer kunnen belangstellenden op woensdag 22 november in Café de Herberg het glas heffen op de democratie. In een informele setting wil (radio)programma Vechtdal Politiek samen met lokale politici en kiezers het ‘feest van de democratie’ vieren.
Vechtdal Politiek zendt die avond live uit vanuit Café de Herberg waar getracht wordt samen met lokale politici en geïnteresseerde burgers de uitslag te duiden. De uitzending begint om 20.00 en duurt tot 23.00.
Voor het zover is, kan men op 15 november om 19.00 afstemmen op Vechtdal FM om de laatste verkiezingsuitzending van Vechtdal Politiek te beluisteren. Hier wordt gesproken met lokale politici en aspirant-kamerleden over de thema’s die er toe doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.