Twente Plat naar Theater de Stoomfabriek

0266284_TwentePlat.JPG

DALFSEN – Twente Plat verzorgt op vrijdag 17 november een voorstelling in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen.

Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. En dat draagt Twente Plat elk seizoen weer uit met een nieuw programma vol Twentse humor. Alle bekende personages zij weer van de partij. Het boerenechtpaar Hendurk en Geessie vertelt op smeuïge wijze over de bijzondere figuren uit hun dorp. Mans is de jonge cabaretier die zijn avonturen voornamelijk beleeft in het Haagse, waar hij als beveiliger van Mark Rutte in de weer is. Aaltje en Trijntje zijn ook weer van de partij; twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen, hun kleinkinderen en hun buren. Alle leden van Twente Plat zorgen voor de muzikale omlijsting: een aantal dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.
Aanvang is om 20.00 uur. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera in Dalfsen en via www.theaterdestoomfabriek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.