Toneelgroep Ommerkanaal zoekt het hoog in de Alpen

0266417_ToneelOmmerkanaal.JPG

OMMEN – Toneelgroep Ommerkanaal staat op vrijdag 10, zaterdag 11 en vrijdag 17 november weer op de planken in buurthuis Ommerkanaal bij Ommen. Het gezelschap brengt de comedy ‘Hoog in de Alpen’, geschreven door Rienk Buunk.

Het verhaal handelt over Trudy en Henk die een hotel in de Alpen hebben geërfd. Daar horen ook enkele medewerkers bij: Manfred, een oude man van 75 die liever slaapt dan werkt en Ingrid, een knappe vrouw, maar niet een van de slimsten. Samen met hun vrienden Cindy en Willem willen ze het hotel opknappen. Een haan en een jodelaar zorgen echter voor onrust. En dan wordt er ook nog een jachtgeweer gevonden en moet er een koekoeksklok gerepareerd worden.
De entree bedraagt 7,50 euro (donateurs van het buurthuis 5 euro). Dat is inclusief een kop koffie/thee en wat lekkers. Aanvang is elke avond om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Na afloop volgt nog een verloting. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Dik Kroese (0523-676419) of Ina Grootens (0523-613519). Reserveer snel, want vol is vol!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.