Tentoonstelling van De Volièrevriend

NIEUWLEUSEN – Voor de vogelliefhebbers uit Nieuwleusen en omstreken houdt vogelvereniging De Volièrevriend weer haar jaarlijkse tentoonstelling. Deze vindt plaats in de Maranathakerk, op 16, 17 en 18 november.

De vereniging bestaat op het moment uit 32 leden, waarvan 2 jeugdleden, echter nieuwe aanwas is zeker welkom. Wie vogels heeft of overweegt om vogels te houden als hobby, doet er goed aan vrijblijvend de tentoonstelling te bezoeken om zich te laten informeren over de vereniging.
Gezamenlijk stuurden de leden zo’n 150 vogels in. Er zijn dus vogels van diverse pluimage te bewonderen. Denk aan kanaries, zebravinken, diverse parkietsoorten en nog veel meer. Ook is er een kleine verloting met leuke prijzen en een grote verloting met de trekking op zaterdag 18 november. De toegang voor jong en oud is gratis. De openingstijden zijn als volgt: donderdag 16 november van 20.00 tot 22.00 uur, vrijdag 17 november van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 18 november van 10.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.