Sinterklaas komt naar Ommen op zaterdag 18 november!

0267521_Sinterklaasboot_Ommen_-_Stefan_Wermink.jpg
Archieffoto: Stefan Wermink

OMMEN – Op zaterdag 18 november staat Ommen weer in het teken van Sinterklaas en zijn pieten. Vanaf 15.00 uur zijn alle inwoners en bezoekers van harte welkom op de Vechtkade in het centrum om de goedheiligman en zijn vrolijke gezelschap feestelijk te verwelkomen.

Voor de kinderen is er eerst een dansworkshop onder leiding van Debby Vliek van Dansstudio 85. Om 16.00 komt Sinterklaas aan op de Vechtkade en verplaatst zich te voet naar het Vechtpodium, alwaar het feest losbarst.

Spelen en springen

Een week later, op zaterdag 25 november wordt het centrum van Ommen van 14.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot een waar Sintfestijn. De Varsenerstraat, tussen de Hema en de Blokker, wordt tijdelijk afgesloten voor verkeer om ruimte te bieden aan een scala aan kinderactiviteiten. Enkele hoogtepunten van het feest zijn onder andere: een workshop speculaas versieren, schminken, een pietendisco-show op het Vechtpodium, springkussens (te vinden bij Blokker, Kerkplein en de muziekkoepel) en diverse spelletjes verspreid door het centrum.
Op zaterdag 2 december is het Huis van Sint, op de hoek van Brugstraat en Kerkplein, geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Hier kunnen jonge bezoekers deelnemen aan een leuke speurtocht door het centrum en maken ze kans op fantastische prijzen.

Mis deze feestelijke Sinterklaasactiviteiten niet! Kom op 18 november naar de Vechtkade om Sinterklaas te begroeten en geniet op 25 november van het bruisende Sintfestijn in het centrum van Ommen. Op 2 december staat het Huis van Sint klaar voor een gezellige speurtocht en meer verrassingen. Wees erbij en beleef de magie van Sinterklaas!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.