Optreden van The Shannons in de HMH

0267876_The_Shannons_2023_3-piece.jpg

OMMEN – Op zondag 3 december vanaf 15.00 uur brengt country- en folkband, The Shannons, hun unieke geluid naar de Herberg Music Hall in Ommen. Het duo Noel en Lynn Shannon, vergezeld door de befaamde Ierse banjospeler Paddy Ryan, zorgt voor een onvergetelijk optreden. De muzikale reis van The Shannons omvat een mix van artiesten, variërend van Dolly Parton tot The Steeldrivers, Dropkick Murphy’s, Johnny Cash, Mumford & Sons, en Janis Joplin. Hun stijl en performance hebben hen tot een vertrouwd gezicht gemaakt in Ommen en ver daarbuiten.
Wat dit optreden extra bijzonder maakt, is dat op 3 december hun promotievideo wordt gefilmd bij de HMH. Een team van twee cameramensen en een geluidstechnicus is aanwezig om deze ervaring vast te leggen. Het belooft een muzikale middag te worden die geen muziekliefhebber mag missen. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.