Oproep DE en AH Perla spaarpunten levert ruim 43 mille op

ROTTERDAM – Het Daniel den Hoed Fonds in Rotterdam riep mensen in januari 2021 op spaarpunten van Douwe Egberts en AH Perla in te leveren bij het fonds onder het motto ‘Laat kankeronderzoek niet lijden onder corona’. De actie heeft tot op heden ruim 43.000 euro opgeleverd.

Met de spaarpunten werden gratis producten verkregen, die verkocht werden. De opbrengst van de verkochte producten komt voor de volle honderd procent ten goede aan het Daniel den Hoed Fonds, waarmee baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC gesteund wordt.
Inzenden van Douwe Egberts of A.H. Perla waardepunten kan nog steeds. De spaarpunten kunnen gestuurd worden naar het Daniel den Hoed Fonds, Postbus 2040, 3000 CA Rotterdam. Bel voor meer informatie naar Bert Barendrecht, tel: 06-41035872 of naar mevrouw Aué van de Erasmus MC Foundation, telefoon: 010-7034802.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.