Open Tafel in Nieuwleusen

REGIO – Saam Welzijn organiseert samen met lokale ondernemers op meerdere plekken in de gemeente Dalfsen Open Tafels. Deze bieden de mogelijkheid aan senioren en alleenstaanden om op zondag buiten de deur te gaan eten.

Op zondag 19 november wordt in Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen een maaltijd aangeboden. Voorafgaand aan de maaltijd kan er, vanaf 12.00 uur, gezellig een glaasje gedronken worden. De maaltijd wordt rond 12.30 uur geserveerd. Ook na afloop is er genoeg gelegenheid om na te praten. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd voor het eten en de consumpties. Aanmelden (voor 16 november) is noodzakelijk en kan bij mw. Klompjan, tel. 06-57334492.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.