Nieuwe bar in de Wiekelaar dankzij de bazaar

0267417_Bazar_Wiekelaar_bar.jpg

OUDLEUSEN – De Wiekelaar heeft een nieuwe bar. Deze is sinds kort in gebruik dankzij de opbrengst van de bazaar van het afgelopen jaar.

Al ruim 50 jaar organiseert Ontmoetingscentrum de Wiekelaar jaarlijks een goedbezochte traditionele bazaar met lootjes, vele prijzen en verschillende spellen voor jong en oud. Dit wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en dankzij medewerking van een groot aantal sponsoren die de Wiekelaar een warm hart toedragen. De opbrengst van de bazaar komt ten goede aan de Wiekelaar en hierdoor is er nu een prachtige bar gerealiseerd. Waar voorheen het blauwe zitje de kantine in tweeën splitste, is deze volgens het ontwerp van beide beheerders nu verlaagd en omgebouwd naar een bar. Zo is er meer plek om samen door te brengen met een hapje en drankje en vormt het meer één geheel.
De bazaarcommissie is alweer druk bezig met de organisatie dit jaar. Deze vindt plaats op zaterdag 25 november 2023. Meer informatie over het programma volgt. ’s Middags is er voor alle kinderen een bazaar met aangepaste prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.