Nationaal Indoor Salland bij Manege Bartels

0266745_Pernille_Josse.jpg

MARIËNHEEM – Van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 november staat Manege Bartels in Mariënheem in het teken van het Nationaal Indoor Salland. Dit jaar wordt het evenement voor de zesde keer georganiseerd.

Het programma begint op zaterdag 11 november met de bixie. Dit is een speciale dag voor de jongste ruiters en amazones. Vervolgens komen op zondag 12 november de ruiters en amazones tot en met 18 jaar in actie. Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 november is het de beurt aan de paardencombinaties om te strijden om de mooie prijzen. Op vrijdagavond staat er een showrubriek op de planning, namelijk het spijkerbroekenspel. Hierbij hangt er per team één deelnemer aan een spijkerbroek en de andere deelnemer verzamelt te paard punten door over verschillende hindernissen te springen. Het team met de meeste punten wint.
Het programma wordt op zaterdag 18 november afgesloten met de Roelofsen Horse Trucks Winterclassics, waarbij deelnemers over hindernissen springen met hoogtes van 1.35m, 1.40m en 1.45m. Na afloop volgt er een feestje in de kantine. Entree en parkeren is alle dagen gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.