Midwinterhoorn wandeling door het Reestdal

BALKBRUG – Op zondag 10 december klinken er midwinterhoorns vanaf bezoekerscentrum De Wheem door het Reestdal. De Ekelbloazers uit Zuidwolde en de midwinterhoornblazers uit Hardenberg blazen op meerdere locaties op de midwinterhoorn en laten toehoorders genieten van deze eeuwenoude traditie tijdens een winterwandeling. Verder zijn er een aantal kramen op de deel van het bezoekerscentrum en er is livemuziek. Eén van de wandelingen starten, kan tussen 11.00 en 15.00 uur (lange wandeling tot 14.00 uur) bij de Wheem, Oud Avereest 22. De korte wandeling is ongeveer 6 kilometer (honden mogen mee mits aangelijnd), de lange wandeling is ongeveer 10 kilometer (honden niet toegestaan). De bijdrage voor deze activiteit is 5 euro per persoon (betaling contant of per pin) kinderen tot en met 12 jaar wandelen gratis mee. Donateurs van Landschap Overijssel (gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, kunnen op vertoon van de donateurspas gratis mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.