Meer dan Koffie en Kletsen in Lemelerveld weer van start

Meer dan Koffie en Kletsen in Lemelerveld weer van start

LEMELERVELD – Saam Welzijn start in november met een nieuwe serie bijeenkomsten van ‘Meer dan Koffie en Kletsen’ in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld.

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan de bezoekers met elkaar in gesprek over het ouder worden in onze snel veranderende samenleving. Onder deskundige begeleiding en in een vertrouwelijke sfeer worden thema’s zoals loslaten, rouw, verandering, acceptatie, vriendschap en familie besproken. De bijeenkomsten staan gepland op: donderdag 16 november, 14 december, 18 januari, 15 februari en 21 maart. De bijeenkomsten starten om 14.00 uur en worden afgesloten rond 16.00 uur. Iedereen is welkom. Aanmelden kan bij het Infopunt in de Mozaïek, tel. 0529-793013 of bij Wendy Leeuwenkuyl, tel. 06-12505398 en/of e-mail w.leeuwenkuyl@saamwelzijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.