Lezing over nachtvlinders in Staphorst

IJHORST/STAPHORST – Joop Verburg van de Nachtvlinderwerkgroep Zuidwolde verzorgt op maandag 6 november een lezing over nachtvlinders in het clubgebouw van de Streekvliegers in Staphorst.

Dat doet hij op uitnodiging van Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst. Er zijn meer dan tweeduizend soorten nachtvlinders in Nederland waargenomen. Verburg gaat die avond dieper in op de meest voorkomende nachtvlinders in deze regio.
Aanvang is om 20.00 uur. Het clubgebouw van De Streekvliegers is te vinden aan de Ebbinge Wubbelaan 43 in Staphorst. De lezing van Verburg wordt eerst nog voorafgegaan door de laatste mededelingen van de verschillende werkgroepen. De entree is gratis. Ook niet-leden zijn welkom. Een gift wordt op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.