Landbouwminister Piet Adema op bezoek in Vechtdal

0266866_Piet_Adema.jpg

OMMEN – Landbouwminister Piet Adema (ChristenUnie) gaat op dinsdag 7 november op bezoek in het Vechtdal. In de middag brengt hij een werkbezoek aan het boerenbedrijf Binnendijk in Witharen. Daarna spreekt hij met een aantal bestuurders in de regio over het landbouw en voedselbeleid.

’s Avonds om 19.30 houdt de ChristenUnie in het Vechtdal een openbare bijeenkomst in de Wiekelaar in Oudleusen, waar Adema in gesprek gaat met de agrarische sector en andere belangstellenden. Hij zal in gaan op vragen over de toekomst voor de landbouw.
De afgelopen periode was er veel te doen in de agrarische sector rond de aanpak van stikstof. Minister Adema trad halverwege de kabinetsperiode aan. Hij heeft zich ingezet voor herstel van de verbinding met de agrarische sector.
In het Vechtdal hebben veel boeren te maken met het transitievraagstuk in de landbouw. Dat zal ook de komende jaren veel inzet en overleg vragen. Dinsdagavond 7 november is een uitgelezen gelegenheid om over de regionale vragen en het perspectief voor de boer nog eens met minister Adema in gesprek te gaan.
De bijeenkomst in De Wiekelaar duurt van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.